Eerste vergadering Comité

De eerste vergadering van het Comité 4 en 5 mei Velsen is een feit. Voor het eerst sinds de Coronatijd, konden we elkaar weer in den lijve ontmoeten en spijkers met koppen gaan slaan voor de 4 mei herdenking voor het komende jaar. De hoop is dat e.e.a. dan enigszins is genormaliseerd en weer een gebruikelijke herdenking gehouden kan worden.

Voorzitter Peter Hamersma nam afscheid van VG-bestuurslid Ton van Kaam, die de afgelopen jaren -namens het bestuur van de VG- de Comitévergaderingen bijwoonde. Hij bedankte Ton voor zijn inbreng en Ton blikte terug op een plezierige periode. Hij bewonderde de inzet, waarop het Comité er telkenmale weer in weet te slagen om ook in de moeilijke Coronatijd 4 mei de aandacht te geven die het zo nodig heeft.

Het nieuwe Comitélid Marco Noortman stelt zich hierbij aan u voor:

Mijn naam is Marco Noortman en samen met mijn vrouw Nancy en drie kinderen, Charlize, Matthias en Fabian woon ik in Velsen-Zuid.
Ik ben militair en werkzaam bij defensie als recruiter/voorlichter en daarvoor als technicus en duiker bij de marine.
Ik ben mij ervan bewust dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, mede vanwege het feit dat ik diverse uitzendingen heb meegemaakt maar nog meer omdat mijn oma met haar familie het jappenkamp in Indië hebben overleefd. Dat gold helaas niet voor onze hele familie.
Graag zou ik mijn steentje bij willen dragen aan het 4 en 5 mei Comité Velsen en kijk ernaar uit hoe wij hier met elkaar invulling aan geven.

De komende maanden gaat het Comité 4 en 5 mei Velsen zich weer bezighouden met de 4 mei- herdenking van 2022. Hierbij kan het nog wel enige hulp gebruiken dus… lijkt het u wat ons Comité te komen versterken, neem dan gerust contact op. Vooral een webmaster; personen met organisatorische kwaliteiten en mensen met een relatie tot het onderwijs worden gevraagd het Comité te komen versterken.

 64 total views,  1 views today

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.